Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Milliárdos patak-rekonstrukció

Forrás: MTI/ Unióspénz

2009.11.05 10:25:30

fejlesztés, támogatás, Gyál, vízgyűjtő EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Kiemelt környezetvédelmi fejlesztésként a Gyáli patak vízgyűjtőjének több mint 1,2 milliárd forintba kerülő korszerűsítését teljes mértékben uniós forrásból fedezik.

A Gyáli patak rekonstrukciója elnevezésű projekt egyike az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretén belül támogatott beruházásoknak - derül ki a közleményből, mely szerint eddig összesen - a gyálival együtt - 253 támogatási szerződést kötöttek meg több mint 1620 milliárd forint értékben.A vízgyűjtő rekonstrukciójának célja egyebek mellett a vízelvezetés biztonságának növelése, a meder területhasználati igényekhez igazodó kiépítése, illetve a megfelelő ökológiai állapot megteremtése a térségben - olvasható az NFÜ közleményében. A 2012-re befejeződő beruházás révén a gyáli és monori kistérség területén élők, illetve a vállalkozók életminősége közvetlenül is javul. A fejlesztés területén gazdálkodók biztonságosabb, kiszámíthatóbb környezeti hatásokkal számolhatnak munkájuk során, a környéken beruházók pedig élhetőbb, tisztább környezetet biztosíthatnak beruházásaik számára.
 

Korábban:

fejlesztés, támogatás, Gyál, vízgyűjtő EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.