Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Hétszázmillióból kármentesítik a katonai bázist

Forrás: MTI/ Unióspénz

2009.11.04 15:20:42

fejlesztés, támogatás, beruházás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Európai uniós támogatás segítségével kármentesítik a Heves megyei Tarnaszentmária határában, az egykori honvédségi üzemanyagbázis területét.

A 700 millió forint értékű munkálatok keretében eltávolítják az egykori tárolótartályokat, illetve megtisztítják a tartályok közelében az olajjal szennyeződött földet - mondta Czipó László, a település polgármestere, aki hozzátette, hogy jelenleg a munkálatok előkészítése zajlik, amelyek a tervek szerint 2010-ben kezdődnek, és két évig tartanak.A helyi laktanya évtizedeken át szolgált a Magyar Honvédség üzemanyag tároló bázisaként. A tárolótereket 1997-ben ürítették ki végleg. A feltárt környezetszennyezés elhárítását határozatban rendelte el az Észak-magyarországi Környezetvédelmi Felügyelőség, a Honvédelmi Minisztérium Infrastrukturális Ügynöksége pedig sikerrel pályázott uniós társfinanszírozásra. A munkálatok várhatóan 200 ember számára teremtenek munkaalkalmat a településen, illetve a kistérségben - mondta Czipó László.

Korábban:

fejlesztés, támogatás, beruházás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.