Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Végre aszfaltoznak Csepelen

Forrás: MTI / UniósPénz

2009.09.18 12:54:31

fejlesztés, út, Európai Unió EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Tíz földutat aszfaltoznak Csepelen még ebben az évben, a 200 millió forintos beruházás 65 százaléka európai uniós, a többi önkormányzati forrás. A munkálatok csütörtökön elkezdődtek.

A program során csaknem két kilométer hosszú útszakasz kap szilárd burkolatot, az új aszfaltfelület összesen mintegy 8.800 négyzetméter lesz - közölte Kovács Szilvia, a kivitelezést koordináló Csevak Zrt. (csepeli vagyonkezelő) kommunikációs munkatársa. A munkálatok során közel 3.700 négyzetméter zöldfelületet is kialakítanak, illetve megújítanak az érintett utak mentén.


Ásatások útépítés előtt

Az elhasználódott földet tíz centiméter vastagságban humuszréteggel fedik le, majd befüvesítik, több helyen pedig fákat ültetnek. A december 15-éig megújuló közutak között lesz a Fürjes, a Róka, a Fecske, a Borz, a Repkény, az Uzsoki, a Tarpataki, a Magyarádi, a Komáromi és a Deák Ferenc utca egy-egy szakasza.
A csepeli útépítésekről itt olvashat bővebben.

Korábban:

fejlesztés, út, Európai Unió EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.