Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Milliárdos fejlesztés veszi kezdetét Zalaegerszegen

Forrás: MTI / UniósPénz

2009.09.11 13:11:37

fejlesztés, pályázat, támogatás, Zalaegerszeg EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Újjáépül a történelmi városközpont Zalaegerszegen, a város a munkálatokhoz csaknem 900 millió forint uniós támogatást nyert el. A munkák várhatóan jövő tavasszal kezdődnek, és 2011-ben fejeződnek be.

A program keretében megkezdődik a csipkeházak rekonstrukciója, átépítik a Kossuth utca Kisfaludy és Petőfi utca közötti szakaszát, belső tehermentesítő utat alakítanak ki az Október 6. tér és a Vágóhíd utca között - mondta Gyimesi Endre, a város polgármestere, aki hozzátette, hogy a 1,5 milliárd forintot meghaladó programhoz a város 300 millió forint önerőt biztosít, a vállalkozások pedig további 300 millió forinttal járulnak hozzá az újjáépítéshez.A Városrehabilitációs Kft. ügyvezetője a sajtótájékoztató helyszínéről, a Piac térről elmondta, hogy a terület a jövőben is megőrzi gazdasági és közösségi szerepét. Sziráki István közölte, hogy a teret tetővel fedik be, amely alatt közösségi rendezvényeket, koncerteket lehet majd tartani. A tér alatt 72 autót befogadó mélyparkoló épül. 

Korábban:

fejlesztés, pályázat, támogatás, Zalaegerszeg EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.