Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Százmilliós óvodabővítés uniós támogatásból

Forrás: MTI / UniósPénz

2009.09.11 14:24:21

fejlesztés, támogatás, beruházás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Koppánymonostorban megkezdték az óvoda új épületszárnnyal való bővítését, a beruházáshoz 86 millió forint uniós forrás érkezett, Komárom önkormányzata pedig 72 millió forintot biztosított.

A férőhelyek száma 50-ről 75-re növekszik, a csoportbővülés három új óvónő és egy dajka foglalkoztatását teszi lehetővé - közölte Töröttő Ferencné, az óvoda vezetője. Az egy év alatt elkészülő beruházás során az intézmény csoportszobával, tornaszobával és kiszolgáló helyiségekkel gazdagodik, illetve teljes energetikai, gépészeti felújítás valósul meg és újjáépítik az udvaron lévő játszóteret. A melegvizet tetőre szerelt napkollektorok biztosítják és rásegítenek a fűtésre.

flickr


Koppánymonostor 1932 óta része Komáromnak, évtizedek óta a város üdülőkörzete. Jelenleg 2418 lakója van, de emelkedik az ott élők száma, mert a környezeti adottságok miatt egyre több fiatal építkezik a környéken. A városrész nyugati határán létesült a város ipari parkja, ahol összesen mintegy 20.000 embert foglalkoztatnak.

Korábban:

fejlesztés, támogatás, beruházás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.