Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Uniós támogatást kapott a soproni logisztikai klaszter

Forrás: MTI / UniósPénz

2009.04.21 10:00:11

logisztika, pályázat, forrás, Sopron EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Fejlesztési projektjének támogatására 28 millió forintot nyert a Sopron Régió Regionális Logisztikai Klaszter a Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Programjából, a klaszter 35 millió forintos program keretében akarja bővíteni a tagjai számára nyújtott szolgáltatásokat.

Támogatjuk a külföldi vásárokon a jelenlétet, szakmai konferenciákat, és képzéseket szervezünk, az árubázisok feltárásával segítjük a piacszerzést, emellett szélesíteni akarjuk az információ áramlást a tagság körében, egyebek között az  egymásnak nyújtható szolgáltatásokról és a munkaerő-helyzet változásairól - mondta Ács Sondor a klaszter elnöke. Fontos, hogy az állást ajánló cégek hamarabb találnak jó szakmai felkészültségű munkatársakat, ami könnyebb, ha van arról tudomásuk, hogy a klaszter másik cégénél van felesleges munkaerő - emelte ki a vezető. 


Lesz miből fejleszteni a szolgáltatásokat


A jelenlegi 25 tagú szervezet taglétszámát a következőkben  megduplázzák. A klaszter 2006 végi megalakulása óta történtek már közös beszerzések, kedvezményes szolgáltatásokat kínálnak egymásnak, így teszik gazdaságosabbá, olcsóbbá a működést. A klaszter elnöke elmondta, hogy terveik között szerepel a klaszter akkreditáltatása, amelynek révén a jelenlegi érdekszövetség klaszter menedzsment vállalatként akár önálló beruházásokat  is megvalósíthatna a jövőben. A logisztikai klasztert tizenhat vállalat hozta létre mintegy két és fél évvel ezelőtt. A szerveződés a kisvállalkozókat integrálja, a jelentős tőkeerőt a GYSEV Zrt. képviseli a szervezetben, amelynek tudásbázisát az ugyancsak tag Nyugat-magyarországi Egyetem biztosítja.
 

Korábban:

logisztika, pályázat, forrás, Sopron EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.