Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Vissza nem térítendő érdekes pályázatok a közeljövőben

Forrás: UniósPénz - pályázat szemle

2009.04.14 14:49:12

pályázatok, támogatás, forrás, NFÜ EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Következő összesítésünkben a hazai vissza nem térítendő támogatásokat vettük górcső alá. A pályázatok többsége a közeljövőben zárul le, azért érdemes alaposan átolvasni a kiírásokat. A környezetvédelmi, infrastrukturális és technológiai pályázatokból tallóztunk.

ÉMOP-2009-5.1.3 - Kerékpárforgalmi hálózat fejlesztése
A másjus közepén megnyíló pályázatra július közepéig adhatják be a pályázatukat az érdeklődők. A konstrukció célja a régióban helyi és helyközi hivatásforgalmi, közlekedési célú kerékpárforgalmi létesítmények építése, a régió kerékpáros közlekedési  infrastruktúrájának kialakítása, bővítése, a már meglévő elemek hálózatba szervezése környezetileg fenntartható módon. A távlati cél a kerékpározás, mint környezet-barát közlekedési mód terjedésének ösztönzése a lakossága körében, a hivatásforgalmú kerékpáros közlekedés forgalmának a növelése.

GOP-2008-1.2.1 - Akkreditált innovációs klaszterek támogatása
A tízmilliós, idén februártól június végéig pályázható pályázat célja, hogy támogassa a bizonyítottan innovatív és megfelelő piaci potenciállal bíró együttműködések, így a pólus és innovációs klasztereket valamint hogy ösztönözze a a közös innovációs (termék- és technológia fejlesztés) projektek generálását és az eredmények exportpiacra vitelét.


KEOP - 2009 - 5.3.0/A - Épületenergetikai fejlesztések és közvilágítás korszerűsítése
A pályázat keretösszege összege hatmilliárd forint, a pályázók ennél a kiírásnál ráérnek alaposabban tájékozódni, mert ígéretek szerint decemberig nyitva marad a keret. A pályázati konstrukció célja az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozása valamint az energia termelése és szállítása. A konstrukció hozzájárul az épületek (különös tekintettel a központi és helyi költségvetési szervek épületeire és az egyéb középületekre, valamint a vállalkozások üzemi és irodaépületeikre is), energia-takarékosság, - hatékonyság fokozására irányuló beruházásainak megvalósításához, vissza nem térítendő támogatás formájában. A konstrukció elsősorban kis-közepes méretű projekteket támogat, az adott projekt és projektgazda jellegétől függően 25-80 százalék (úgynevezett jövedelemtermelő projekt esetében 10- 80 százalék) mértékben.

GOP-2008-1.2.2 - Innovációs és technológiai parkok támogatása
Az igényelhető forrás összege meghaladja a tízmilliárd forintot, a tavaly augusztusban kiírt pályázat a hónap végén jár le. A konstrukció célja a pólusvárosokban olyan koncentrált, üzleti alapon működő kutatás-fejlesztési és innovációs szolgáltató központok („science parkok”) kialakítása, amelyek megfelelő kutatási és Infokommunikációs Technológia (IKT) infrastruktúra létrehozásával az adott ágazat vagy szakterület számára egyedi, magas szintű, testre szabott K+F+I, valamint technológiai inkubátor szolgáltatások széles skáláját képesek nyújtani.

Korábban:

pályázatok, támogatás, forrás, NFÜ EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.