Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Kétszázmilliárdot kaptak a nyertesek

2009.04.06 11:52:47

nyertes, pályázat, ÚMFT EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

A 2007-2013. évi Új Magyarország Fejlesztési Tervben (ÚMFT) eddig 219 milliárd forint uniós fejlesztési támogatást fizettek ki a nyertes pályázóknak.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) Egységes Monitoring és Információs Rendszere (EMIR) legfrissebb, április 3-i adatai szerint az Új Magyarország Fejlesztési Terv kiírásaira 23 619 pályázatot adtak be 3 079 milliárd forint támogatásra. Az európai uniós források felhasználásának eddigi szakaszában 9 664 pályázat nyert 1 832 milliárd forint támogatást.
  Az EMIR adatai szerint a leszerződött pályázatok száma 7 243 volt 1 436 milliárd forint fejlesztési forrásra. A fejlesztési források kifizetését 4 027 pályázat esetében kezdték meg, a kifizetett támogatás elérte a 219 milliárd forintot.

Korábban:

nyertes, pályázat, ÚMFT EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.