Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Újabb helyeken lesz korszerű vízellátás

Uniós támogatással szennyvízhálózat-építés Jánkmajtison és Csegöldön

Forrás: MTI / UniósPénz

2009.03.05 14:20:02

szennyvíz, Szabolcs-megye, beruházás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Az Európai Unió támogatásával történetének legnagyobb, csaknem egymilliárd forint értékű beruházását valósíthatja meg Jánkmajtis és Csegöld, a két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település közösen építheti ki a teljes szennyvízhálózatot, a korszerű tisztítóteleppel együtt.

Az Európai Unió már a 935 millió forint értékű fejlesztés előkészítését is támogatja, több mint 42 millió forinttal - mondta Kicska Attiláné, a jánkmajtisi polgármesteri hivatal műszaki főelőadója, aki hozzátette, hogy a helyhatóságoknak 2010-ig kell elkészíteniük a közös szennyvízhálózat és tisztítótelep építési terveit, benyújtásuk és jóváhagyásuk után jövőre már meg is kezdődhetnek a munkálatok. Az 1 800 lakosú Jánkmajtison és a 700 lakosú Csegöldön 2011 végéig minden lakóházat, közintézményt és vállalkozói telephelyet rákötnek majd a vezetékrendszerre.

MTI fotobank


Az Európai Unió a jánkmajtisi és a csegöldi közös beruházás mellett korábban 23 szabolcsi település szennyvízhálózatának, együttesen 22 milliárd forint értékű kiépítésére kötött támogatási szerződést. Nagyecsed környékén öt, Nyírtelek körzetében négy, Apagy térségében nyolc, míg Nyírbátor régiójában hat településen épül 2013-ig korszerű vezeték- és tisztítórendszer. A környezetvédelmi beruházások zöme 2010-ben kezdődik.

Korábban:

szennyvíz, Szabolcs-megye, beruházás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.