Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Új tanácsadó az egészségügyben

Forrás: MTI / UniósPénz

2009.02.10 09:30:34

egészségügy, fejlesztés, rendszer, tanácsadás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Mintegy 374 millió forint uniós forrást nyert el az Egészségügyi Minőségfejlesztési és Kórháztechnikai Intézet (EMKI) arra, hogy az egészségügyi intézmények pályázataihoz minőségi, szakértői tanácsadást biztosítson, továbbá korszerű kórházi eszközadatbázist hozzon létre.

Az EMKI projektjének célja, hogy sikeresek legyenek az egészségügyi intézmények által beruházásra benyújtott uniós pályázatok, hiszen összesen 400 milliárd forint uniós pénzre lehet pályázni 2013-ig - áll az EMKI közleményében. Az intézet által nyújtott szakmai tanácsadás a pályázó kórházak számára ingyenes, azt az Európai Unió finanszírozza, és személyes konzultációt, a pénzügyi modellek kialakítását, a pályázati dokumentumok szakértését foglalja magában.

MTI fotobank


A projekt elkövetkező két évében fejlesztik ki azt az adatbázist, amely az egészségügyi gépek, műszerek, épületek és energetikai berendezések állapotát, életkorát rögzíti majd, és kiegészül az egészségügy informatikai adatbázissal is.

Korábban:

egészségügy, fejlesztés, rendszer, tanácsadás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.