Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

NFÜ: Közel félezren a naprakész tájékoztatásért

Forrás: UniósPénz

2008.10.08 16:15:51

NFÜ, pályázatok, technika, adatbázis EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a pályázók számára kényelmesebb és gyorsabb ügyintézés érdekében létrehozta az internet alapú Online Ügyfélszolgálati rendszert.

Az új rendszer online kapcsolatban van az ügyfélszolgálat által használt szoftverrel, azaz az ide beérkező kérdések azonnal megérkeznek a közös adatbázisba, ahol megkezdődik a kérdés feldolgozása.

”Az ÚMFT intézményrendszerében jelenleg mintegy négyszáz munkatárs foglalkozik közvetve vagy közvetlenül ügyfél-tájékoztatással. Mivel a kérdések nem e-mailen, levélben, faxon érkeznek, hanem a fent említett módon az adatbázisba kerülnek be, a feldolgozási idő gyakorlatilag felére csökken.” – mondta kérdésünkre az NFÜ sajtóosztályának egyik munktársa, aki hozzátette, hogy egy-egy egyszerű kérdésre akár egy munkanap alatt tudnak válaszolni.


A rendszer fejlesztését, tekintve, hogy egy adott szoftver komponenseként került kifejlesztésre, mindösszesen két hónap alatt végezték el. A felhasználói kört gyakorlatilag az az ügyfélkör teszi ki. A projekt célja a jelenlegi ügyfelek gyorsabb, hatékonyabb és eredményesebb kiszolgálása a modern technika adata lehetőségek kiaknázásával.

Az Online Ügyfélszolgálati rendszer próbaüzeme 2008. október 7-én indul, a szolgáltatás igénybevételéhez elegendő a honlapon történő egyszeri regisztráció. Az  online felület működésével kapcsolatos véleményüket, javaslataikat  egy hónapon keresztül, a szervezet e-mail címére várják. Észrevételeik megküldésével Önök is hozzájárulnak az Ügyfélszolgálati rendszer hatékonyabb működéséhez.
 

 

Korábban:

NFÜ, pályázatok, technika, adatbázis EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.