Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Uniós forrásból újulnak meg a vidéki utak

2008.09.26 13:40:59

NFÜ, fejlesztés, vidék, Bajnai Gordon EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Új, európai színvonalú közlekedési kapcsolat létesül az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében a Tápiószele-Újszilvás-Abony összekötő út építése és felújítása révén.

 A 17 kilométeres - több mint 1,2 milliárd forint uniós támogatásból létesülő - útszakasz alapkövét a mai napon tette le Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter. Az elkészülő útszakasz jelentősen tehermentesíti a 311-es másodrendű főútvonal Tápiószele és Cegléd közötti, valamint a 4-es számú elsőrendű főútvonal Cegléd és Abony közötti szakaszt.A fejlesztés során a 3119. sz. út Tápiószele-Újszilvás-Abony közötti 17 km-es út teljes szakasza megépül és megújul, a 3119-es és 3121-es jelű utak találkozásánál pedig körforgalmi csomópont létesül. A beruházás teljes költsége közel 1,5 milliárd forint, ebből az uniós támogatás összege 1,2 milliárd forint, a Magyar Közút Kht-vel közösen megvalósuló projekt lebonyolításáért Újszilvás Község Önkormányzata felel.
Az építkezés várhatóan 2008. harmadik negyedévében kezdődik, az átadás 2009. év végén várható.
 

Korábban:

NFÜ, fejlesztés, vidék, Bajnai Gordon EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.