Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Pályázat vállalkozások fejlesztésére

2008.09.25 13:27:13

pályázat, kutatás, fejlesztés, munkahely EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH) az Európai Unió 7. kutatás-fejlesztési keretprogramjának pályázatain nyertes közfinanszírozású kutatóintézetek valamint kisvállalkozások részére kiegészítő támogatást nyújtó pályázatot hirdetett Bonus HU Program címen.

Az NKTH közleménye emlékeztet arra, hogy az EU 7. kutatás-fejlesztési keretprogram uniós szinten összesen 53 milliárd eurós kutatás-fejlesztési forrást jelent, a pályázati úton elnyerhető támogatás nincs országonkénti keretre lebontva. A magyar vezetésű vagy magyar érdekeltségű projekteknek így az összes többi tagállam pályázataival szemben kell helytállniuk - ugyanakkor az elnyerhető pályázati összegek komoly támogatást jelenthetnek az ország K+F tevékenységének ösztönzése szempontjából.


Sikerpályázat lehet

Az NKTH által meghirdetett Bonus HU Program keretében lényegében a támogatás-intenzitás növelésére van mód a versenyszabályok által megengedett kereten belül. A pályázatok beadása folyamatos, a pályaművek benyújtásának utolsó határideje 2013. december 31. A pályázatra az NKTH 2008-2013-ig összesen 3,6 milliárd forintnyi támogatást biztosít. A 2008-ra rendelkezésre álló keretösszeg hatszázmillió forint, várhatóan évente 180-200 pályázatot támogatnak majd ebből a keretből. A pályázat forrása a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap - közölte az NKTH.  

Korábban:

pályázat, kutatás, fejlesztés, munkahely EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.