Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Új vezérigazgató az Exact Software élén

1900.01.01 07:01:00

EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Rajesh Patel július 1-vel kezdte meg vezérigazgatói teendőinek ellátását az vállalatirányítási szoftvereket fejlesztő Exact központjában, a hollandiai Delftben. Eddig Patel a cég nemzetközi divíziójának első embere volt, amely irányítása négy éve alatt háromszorosára növekedett - áll a társaság által lapunkhoz eljuttatott közleményben.

“Az integrált vállalatirányítási rendszerek (ERP) piaca az elmúlt években soha nem látott változásokon és koncentráción ment keresztül. Az Exactnak pedig sikerült igen erős szereplővé válnia ezen a piacon. Tegnap még csak a helyi bajnokságokban szerepeltünk, mára a bajnokok ligájában játszunk" - mondta Rajesh Patel. Az Exact egyike annak a néhány csapatnak, amely immár teljes mértékben internetalapú, úgynevezett harmadik generációs üzleti szoftvereket is fejleszt.

Patel karrierje 1987-ben indult, amikor befektetők egy csoportjával megalapították a PC World vállalatot, amely számítógépeket és más számítástechnikai eszközöket értékesített. Három év múltán a cég az Egyesült Királyság legnagyobb számítástechnikai kiskereskedelmi láncává vált. Patel Európában is hasonló vállalkozást indított 1990-ben, Hollandiában. Három évvel később a szingapúri IPC vállalathoz csatlakozott, amelynek tevékenysége - az előbbiekhez hasonlóan - számítástechnikai eszközök gyártása és értékesítése volt. Az Exact Software-nél 1996 óta dolgozik, 2001-től a nemzetközi divízió vezetőjeként.

Menedzsment Fórum

Korábban:

EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.